Feestdagen

het Paas assortiment

  • Paas Hazen
  • Paas assortie
  • Paas assortie
  • Paas assortie

In de aanloop naar Pasen word het assortiment met diverse holle figuren uitgebreid en tevens aangevuld met bijv. Paaseitjes, opgemaakte Paaseieren en nog veel meer lekkers. 

Tevens kunnen we uw bestelling verfraaien met diverse items in Paas sfeer zoals strikjes en paashaasjes.

het Sinterklaas assortiment

Luxe Chocolade Letters

Direct na de zomer vakantie beginnen we weer met de voorbereiding van het Sinterklaas seizoen. We gaan dan vol aan de bak om letters in diverse formaten te gieten. Van ieniemienie tot reuzen formaat en wat er tussen in zit.  Lettertjes per gewicht en letters per stuk. Eventueel voorzien van opgespoten chocolade en versiering. Zelfs uw logo is mogelijk. Verpakt in een luxe doos of in folie. Maar allemaal even lekker!

En vergeet niet onze bonbons en chocolaatjes. Die maken de feestdagen extra compleet en sfeervol.

het Kerst assortiment

Zodra Sinterklaas het land verlaten heeft bouwen we de winkel om naar Kerst sfeer. Dan liggen er volop kransjes, boompjes, klokjes en andere chocolaatjes. Voor onder de boom, in de boom of gewoon voor op tafel. En vergeet nu ook weer niet onze bekende bonbons. Die doen het eigenlijk altijd goed ongeacht of er iets te vieren valt of niet. 

Ervaring

***** Geweldige chocolade. de verhalen gaan dat zelfs de chocolaterie uit belgie naar hier komen voor een lekker stukkie.
ook prijs/kwaliteit is perfect.. eigenlijk krijg je te veel kwaliteit voor de prijs die je betaald.

                                                                                                                                                                                     Bart de Rijck

Ervaring

Dit is dé chocoladefabriek, de beste plek om chocolade te kopen in Eindhoven e.o.! De moeite waard om te bezoeken, daarna zul je er zeker vaker komen!

Caroline Maas